VILdSKAB blev dannet i 2016 som en forening, der først og fremmest ville bruge det kunstneriske afsæt til at få publikum til at se og mærke den verden der omgiver dem. Få publikum til huske forbindelsen til den jord de går på eller vandet de drikker. Formålet er at fremme fællesskabende oplevelser gennem kunst, som en påmindelse om at vi mennesker ikke er adskilt men hænger sammen med hele det store kredsløb livet på jorden er.

 

VILdSKAB samarbejder med opfindere, arkitekter, healere og mange andre mennesker udenfor scenekunstverdenen for at blive inspireret og blive klogere på verden.

 

Performancekunstner, Tina Andersen, er kunstnerisk leder af VILdSKAB. Hun er uddannet fysisk skuespiller ved Nordisk Teaterskole, Århus 1996-1999. Har de sidste 20 år arbejdet freelance som skuespiller, performer, iscenesætter, installationskunstner og underviser bla på Århus Teater, Teater Refleksion, Wunderland, Between Music, Secret Hotel, Teater Seachange, Out of Joint Produktions, Pinxit Produksjoner, The Walking Neighbourhood (AUS) og Spullenmanne (NL). Desuden var hun kunstnerisk leder af 5fatal (1999-2008) hvor hun har iscenesat 7 forestillinger.

 

VILdSKABs bestyrelse består af/

Lotte Kofod Ludvigsen, formand.

Cecillia Krill, Kasserer.

Maibritt Skjoldborg Jensen

Pernille Overø